Älä tuhlaa lomaasi

Miten käy, kun lomalla reissatessa ja kyläillessä ei voi noudattaa omaa ruokavaliota, tai treenejä jää välistä? Entä jos tietoisesti antaa itselleen hiukan löysää, ja vaaka näyttää arjen palatessa hieman suurempaa lukemaa kuin loman alkaessa? 

Viina ja villit miehet

Olet ehkä huomannut, että aina kun joku poikkeuksellisen korkean iän saavuttanut henkilö kertoo pitkän iän ja hyvinvoinnin salaisuuksiaan haastattelussa, mainituksi tulee postiviinen asenne ja aika usein joku hieman yllättävä, täysin terveydestä huolehtimiseen liittymätön seikka, kuten viina ja villit miehet. Se mikä vastauksista poikkeuksetta puuttuu, ovat kiellettyjen ruokien listat, harjoitusohjelmasuunnitelmat, sekä oman tekemisen ja kehon ruotiminen kielteiseen sävyyn.

Joustava syöminen ja syömisen hallinta

Silloin kun jälleen kerran ollaan samassa tilanteessa tuskailemassa sen kanssa, miten kokouspulla tai koko pussi karkkia yhden makeisen sijaan taas löysivätkään tiensä suuhun, pitää löytää jokin rakentavampi ratkaisu kuin tiukempi itsekuri seuraavassa vastaavassa tilanteessa.

Kooste asiakaspalautteista - Annette

Olen oppinut tekemään järkeviä valintoja ja priorisoimaan asioita täysin uudella tavalla.  Ei sinänsä etten olisi aikaisemmin ollut tietoinen siitä mikä on järkevää ja tärkeää oman hyvinvoinnin kannalta, mutta valmennuksessa olen joutunut pohtimaan asioita syvällisesti ja ottamaan asioista vastuun.