Kooste asiakaspalautteista - Annette

Kooste asiakaspalautteista - Annette

Kokosin vuonna 2017 saaduista palautteista muutaman yhteen!
Hyviä lukuhetkiä! :)  

 

”Annetten valmennuksessa olen saanut paljon tietoa harjoittelemisesta ja ravinnosta, mutta mikä parasta, olen oppinut tuntemaan itseäni paremmin. Olen myös saanut lisää itseluottamusta ja viihdyn paremmin omassa kehossani. Aiemmin minulta puuttunut innostus kuntosaliharjoitteluun on herännyt ja siitä on tullut luonteva osa elämääni, olin sitten kotimaassa tai vaikka työmatkalla ulkomailla. Minun ei ole pakko liikkua, vaan minä saan liikkua – suuri muutos ajattelutavassa.”

 

” Valmennukseen oli todella miellyttävää mennä joka kerta, koska tiesin, että saan hyvän fiiliksen ja aina Annetten täyden tuen harjoitteluun. Annette on vaativa, mutta kannustaa, tukee ja auttaa kaikin tavoin harjoittelussa ja sen ulkopuolella. En saanut valmennuksesta pelkkää valmentajaa, vaan myös uuden ystävän. ”

 

”  Valmennus opetti minulle hyvin monta asiaa, joista olen Annettelle ikuisesti kiitollinen. Opin sen, että vaikeiden asioiden kanssa ei tarvitse pärjätä yksin ja että tekee hyvää saada ne ajatukset suusta ulos. Ehdottomasti tärkein oppi Annettelta oli se mitä hän hoki todella, että mitkään tunteet tai vastoinkäymiset ei määrittele mua mitenkään.  ”

”Aloitin Annetten kanssa 3 kuukauden valmennuksen tavoitteena löytää liikunnan ilo uudestaan, saada voimaa sekä siinä samalla muokata vartaloa. Valmennus aloitettiin rauhallisesti, jotta olisi pohja mille rakentaa. Harjoitusohjelmissa tulee hyvin esiin Annetten vahva ammattitaito, sillä ne ovat monipuolisia ja niissä huomioidaan asiakas kokonaisuutena. Ohjelmat ovat olleet riittävän haastavia, mutta kuitenkin sopivan usein vaihtuvia. Annette on myös auttanut suhtautumaan ruokaan järkevästi ja opettanut ruokaan liittyviä hyviä valintoja.” 


”Olen oppinut tekemään järkeviä valintoja ja priorisoimaan asioita täysin uudella tavalla.  Ei sinänsä etten olisi aikaisemmin ollut tietoinen siitä mikä on järkevää ja tärkeää oman hyvinvoinnin kannalta, mutta valmennuksessa olen joutunut pohtimaan asioita syvällisesti ja ottamaan asioista vastuun.  Tajuan ettei kukaan muu voi tehdä asioita minun hyvinvoinnin puolesta ja tekosyyt ovat jääneet.  Yksi hienoimmista asioista valmennuksessa on ollut se, etten tee asioita sen takia, että joku on niskan päällä puskemassa muutosta vaan sen takia, että itse haluan muuttaa tottumuksiani.  Valmennus on yhtälailla psyykkistä kuin fyysistä.  Ensimmäisen 6 kk:den aikana oli ensin saatava oma suhtautuminen ja asennoituminen muutettua ja sen jälkeen pienin askelin tullut muutosta fyysiseen puoleen.”


"Olet opettanut minulle, miten seistä (fyysisesti ja henkisesti). En tiedä miten olisin tämä ihminen, jos sinä et olisi ollut syksyllä läsnä, kaivanut välillä ihon alle, antanut tilaa ja turvaa olla eksyksissä ja löytää itseni uudestaan. Vaikka on sattumaa, että asiat tapahtuivat päällekäin, on sinun ansiotasi, että osasin myös käsitellä ne samaan aikaan. En voisi kuvitella turvallisempaa ja ihmisläheisempää tapaa kohdata asiakas."

 

<3 Annette  


 

Kokonaisuus on kaikki kaikessa

Kokonaisuus on kaikki kaikessa

VIERASKYNÄ HAASTATTELU: "Anna Seppänen ei usko pikadietteihin"

VIERASKYNÄ HAASTATTELU: "Anna Seppänen ei usko pikadietteihin"