MUUTOSVALMENNUS

rappusissa.JPG
 
 

Muutosvalmennus tuo henkilökohtaisen, laadukkaan yksilövalmennuksen kaikkien paremmasta kunnosta ja hyvinvoinnista haaveilevien ulottuville! Muutosvalmennus on etävalmennuksena toteutettava yksilövalmennus, joka keskittyy nimensä mukaisesti ohjaamaan sinut elämäntapamuutoksen sudenkuoppien ohi omaan tavoitteeseesi.

 

Muutosvalmennus sopii sinulle, jos:

  • Motivaatio on kateissa. Mielessäsi on jokin tavoite, mutta et saa itseäsi liikkeelle tai innostus on alun jälkeen lopahtanut.
  • Muutosten toteuttamiseen ei tahdo löytyä aikaa kalenterista. Tiedät mitä pitäisi tehdä, mutta sopivaa hetkeä aloittaa ei tunnu ikinä löytyvän.
  • Et tiedä mistä aloittaa. Tavoitteesi on selvä, mutta toimivat ja luotettavat ohjeet puuttuvat.
  • Tiedät, että terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää, mutta elämässäsi on liikunnan ja ruokavalion lisäksi muitakin tärkeitä asioita.
  • Sinulla on terveydellisiä haasteita, jotka hidastavat matkaa ja tuovat epävarmuutta.
  • Et halua enää tämän valmennuksen jälkeen joutua aloittamaan uudestaan samasta tilanteesta jossa olet nyt. 

 

Valmennuksesta sanottua

"On hienoa, että näistä asioista saa puhua. Olen kokeillut kaikenlaista, eikä tällaista palvelua ei ole ollut muualla tarjolla. Ajattelinkin, että jos sanon että olen valumassa mustaan aukkoon autat etsimään ratkaisun."

Asiakas 32v.

 

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

Valmennus toteutetaan puhelimitse tai Skypen kautta. Valmennusmateriaalit toimitetaan sähköpostitse. 

Puhelinaika 60min valmentajan kanssa joka toinen viikko.

Valmennuksen pääapaino on elämäntavoissa, ajan- ja stressin hallinnassa, ruokavaliossa sekä sinulle sopivien liikuntamuotojen etsimisessä.

Hinnat:
3kk valmennus 180€/kk
6kk valmennus 170€/kk

Valmentaja Annan esittelyn löydät täältä!

Ota yhteyttä!

Sovitaan veloitukseton konsultaatioaika. Konsultaatiossa pääset kertomaan tarkemmin tavoitteistasi ja toiveistasi, sekä kuulemaan valmentajan näkemyksen siitä, millainen valmennus juuri sinulle voisi sopia. 

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero *
Puhelinnumero