IMG_7720.JPG


ReBoot

Verkkovalmennus –
jonka avulla pysyvä muutos onnistuu

Itsestä huolehtiminen on mielenkiintoinen tehtävä. Kaikki tietävät miten tulisi syödä ja liikkua. Tiedon siirtäminen käytännön toteutukseksi onkin jo paljon haastavampaa. Äkilliset elämäntapamuutosprojektit ovat houkuttelevia, mutta ne usein kaatuvat omaan mahdottomuutensa ja loppuvat yhtä nopeasti kuin alkoivatkin liian radikaalien ratkaisujen vuoksi.

Jos et tiedä, miksi juuri sinun pitäisi tehdä juuri niitä asioita joita olet tekemässä, unohtuvat uudet suunnitelmat nopeasti. Jos et tiedä, mitä todella haluat saavuttaa on lopputulos sama. Tavoitteen ja sen taustalla olevien motiivien pitää olla selvillä, jotta voit antaa itsellesi mahdollisuuden opetella uusia toimintamalleja. 


Näyttökuva 2018-3-14 kello 16.40.13.png

"Yksi hienoimmista asioista valmennuksessa on ollut se, etten tee asioita sen takia, että joku on niskan päällä puskemassa muutosta vaan sen takia, että itse haluan muuttaa tottumuksiani."

Asiakas 20v.


Reboot 2.0 verkkovalmennus toimii applikaationa! Aloita tammikuussa 2019


 

IMG_8479.JPG

Valmennus koostuu kolmesta osa-alueesta

1. RESETOINTI - oivalluksen kautta tietoiseksi

2. UUDELLEEN KÄYNNISTYS - käytännön toteutus

3. MATKA JATKUU


Valmennuksen aikana

✓ tulet tietoiseksi omista tavoistasi ja niihin vaikuttavista tekijöistä

✓ saat selville mikä juuri sinun tavoitteesi on, ja mikä ajaa sinua vääjäämättä sitä kohti

✓ kokeilet uusia tapoja huolehtia itsestäsi

✓ et joudu harrastamaan liikuntaa josta et pidä

✓ et joudu syömään tylsiä ruokia joita inhoat

✓ et joudu kieltäytymään normaalin elämän nautinnoista

✓ opit tapoja järjestää elämäsi omia tavoitteistasi ja arvojasi vastaavaksi

✓ löydät omat voimavarasi ja opit huolehtimaan niistä

✓ saat konkreettisia ohjeita unen, palautumisen ja ruokavalion paratamiseen, sekä liikunnan lisäämiseen juuri sinulle sopivilla tavoilla

✓ saat kahden kokeneen valmentaja tuen, sekä muiden samassa tilanteessa olevien vertaistuen


IMG_7686 2.jpg

"Olen oppinut tekemään järkeviä valintoja ja priorisoimaan asioita täysin uudella tavalla.  Ei sinänsä etten olisi aikaisemmin ollut tietoinen siitä mikä on järkevää ja tärkeää oman hyvinvoinnin kannalta, mutta valmennuksessa olen joutunut pohtimaan asioita syvällisesti ja ottamaan asioista vastuun.  Tajuan ettei kukaan muu voi tehdä asioita minun hyvinvoinnin puolesta ja tekosyyt ovat jääneet."

Asiakas 48v.

 

"On hienoa, että näistä asioista saa puhua. Olen kokeillut kaikenlaista, eikä tällaista palvelua ei ole ollut muualla tarjolla. Ajattelinkin, että jos sanon että olen valumassa mustaan aukkoon autat etsimään ratkaisun."

Asiakas 32v.

 

"Olen saanut lisää itseluottamusta ja viihdyn paremmin omassa kehossani. Aiemmin minulta puuttunut innostus kuntosaliharjoitteluun on herännyt ja siitä on tullut luonteva osa elämääni, olin sitten kotimaassa tai vaikka työmatkalla ulkomailla. Minun ei ole pakko liikkua, vaan minä saan liikkua – suuri muutos ajattelutavassa.”  

Asiakas 48v.